• Show tiga diva naik taraf

  Pada 9 April lalu, Ziana Zain, Noryn Aziz dan Ning Baizura menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Mereka asalnya dijadualkan mengadakan persembahan serupa di Persada Johor Bahru, Johor pada 25 April lalu, namun ia ditangguh oleh...

  April 28, 2015
 • Ozlyn dah boleh memilih watak

  Pelakon Ozlyn kini tidak lagi menjadikan lakonan sebagai keutamaan. Dia sebaliknya meletakkan status sebagai ibu sebagai tumpuan dan mahu mendahulukan hal pengurusan rumah tangga. Sementelah anak bongsunya masih kecil dan dia belum sedia untuk terima undangan berlakon yang memerlukannya keluar daripada...

  April 28, 2015
 • Najwa Latif nak jadi pensyarah

  Semasa lagu Cinta Muka Buku popular dulu, Najwa sedang bersekolah. Bila keputusan SPM dikeluarkan dia tidak terus menyambung pengajian dan beri tumpuan kepada nyanyian. Timbul juga sedikit masalah bila keluarganya macam tidak suka tindakannya memberi tumpuan pada nyanyian dan lupakan pelajaran....

  April 27, 2015
 • Pelakon sasa takut dibukan-bukankan

  Sekarang ramai pulak artis baru yang sado dapat tempat membarisi drama tempatan. Agaknya pengarah dan penerbit nak ambik aura Zul Ariffin yang kini menjadi perhatian peminat. Maka ramai jugak Cik Tina nampak lelaki yang muncul daripada pertandingan yang fokus kepada badan...

  April 27, 2015
Yang Terkini
73
Minggu Setiausaha

Show tiga diva naik taraf

Pada 9 April lalu, Ziana Zain, Noryn Aziz dan Ning Baizura menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha di sebuah hotel di Kuala Lumpur.

Mereka asalnya dijadualkan mengadakan persembahan serupa di Persada Johor Bahru, Johor pada 25 April lalu, namun ia ditangguh oleh penganjur, Switch On Entertainment ke 15 Mei ini.

112
IMG_2015040817370

Ozlyn dah boleh memilih watak

Pelakon Ozlyn kini tidak lagi menjadikan lakonan sebagai keutamaan. Dia sebaliknya meletakkan status sebagai ibu sebagai tumpuan dan mahu mendahulukan hal pengurusan rumah tangga.

Sementelah anak bongsunya masih kecil dan dia belum sedia untuk terima undangan berlakon yang memerlukannya keluar daripada Kuala Lumpur. Namun ia bukan petanda mahu berundur.

video
281
najwa-psy-1

Najwa Latif nak jadi pensyarah

Semasa lagu Cinta Muka Buku popular dulu, Najwa sedang bersekolah. Bila keputusan SPM dikeluarkan dia tidak terus menyambung pengajian dan beri tumpuan kepada nyanyian.

Timbul juga sedikit masalah bila keluarganya macam tidak suka tindakannya memberi tumpuan pada nyanyian dan lupakan pelajaran. Kini keadaannya dah berubah.

151
gos-plk-1

Pelakon sasa takut dibukan-bukankan

Sekarang ramai pulak artis baru yang sado dapat tempat membarisi drama tempatan. Agaknya pengarah dan penerbit nak ambik aura Zul Ariffin yang kini menjadi perhatian peminat.

Maka ramai jugak Cik Tina nampak lelaki yang muncul daripada pertandingan yang fokus kepada badan cantik dapat perhatian untuk diangkat jadi pelakon.

282
gosssip-slide

Janda pilihan pelakon kacak?

Benarkah apa yang Cik Tina dengar ni? Pelakon popular yang sorang ni sedang menyemai cinta dengan seorang wanita berstatus ibu tunggal.

Tak kisahlah apa status sekali pun kalau sama-sama suka apa salahnya, si pelakon dah lama tak dengar kisah cintanya dan si wanita pula sudah lama solo, jadi mereka boleh sahaja membina kebahagiaan semula.

238
ummi-naz-1

Tiada syarat Ummi Nazeera kembali aktif berlakon

Semasa menyambung pengajian di luar negara, pelakon Ummi Nazeera terus stop berlakon. Bila pulang selepas tamat pengajian pun dia tak bersedia untuk kembali berlakon.

Apatah lagi dia balik dengan imej baru, berjilbab. Dia juga mahu fokus kepada perniagaan keluarga. Apa guna pulang dengan ilmu kalau tak turunkan untuk memajukan perniagaan keluarga.