• Suami tak tahan artis garang sangat

  Baru-baru ini Cik Tina dok sembang dengan seorang rakan lama. Lama tak jumpa maka lamalah kami dok sembang.Dalam sembang tu terkeluarlah kisah pasal seorang artis yang garang dengan keluarga suaminya. Garangnya tak bertempat...  ada sahaja salah orang itu.[caption id="attachment_17505" align="alignright"...

  July 31, 2015
 • Payah dapat skrip baik... Maya Karin

  Pelakon popular Maya Karin akui dia tak banyak projek baru lakonan kerana tak banyak skrip yang menarik minatnya.Sebab itulah dia kini banyak masa rehat dan filem-filem lakonannya yang bakal ditayangkan dalam masa terdekat, sebenarnya sudah selesai menjalani penggambaran setahun ke...

  July 30, 2015
 • Azalina harap perancangan di Finas diteruskan

  Datuk Seri Azalina Othman Said harus melepaskan jawatan Pengerusi Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas) selepas dilantik sebagai Menteri Di Jabatan Perdana Menteri dalam rombakan kabinet baru-baru ini.Dalam tempoh sebulan sepuluh hari memegang jawatan itu sudah banyak perancangan yang disusun untuk...

  July 30, 2015
 • Hans Isaac hormati sensitiviti, tolak adegan cium

  Pelakon Hans Isaac pernah bercium dalam sebuah filem di Filipina tidak lama dulu. Dia menerima adegan bercium dengan pelakon Bea Alonso itu kerana perkara itu tak menjadi sensitif dalam budaya sana. Sebagai seorang pelakon bukan Melayu atau muslim, adegan dalam filem Missed...

  July 28, 2015
Yang Terkini
266
gos-mun-1

Suami tak tahan artis garang sangat

Baru-baru ini Cik Tina dok sembang dengan seorang rakan lama. Lama tak jumpa maka lamalah kami dok sembang.

Dalam sembang tu terkeluarlah kisah pasal seorang artis yang garang dengan keluarga suaminya. Garangnya tak bertempat…  ada sahaja salah orang itu.

246
MAYA KARIN

Payah dapat skrip baik… Maya Karin

Pelakon popular Maya Karin akui dia tak banyak projek baru lakonan kerana tak banyak skrip yang menarik minatnya.

Sebab itulah dia kini banyak masa rehat dan filem-filem lakonannya yang bakal ditayangkan dalam masa terdekat, sebenarnya sudah selesai menjalani penggambaran setahun ke dua tahun.

186
aza-fns-1

Azalina harap perancangan di Finas diteruskan

Datuk Seri Azalina Othman Said harus melepaskan jawatan Pengerusi Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas) selepas dilantik sebagai Menteri Di Jabatan Perdana Menteri dalam rombakan kabinet baru-baru ini.

Dalam tempoh sebulan sepuluh hari memegang jawatan itu sudah banyak perancangan yang disusun untuk kemajuan perfileman negara. Namun usaha tersebut belum nampak hasilnya.

653
iris-1

Ungku Ismail jadi jahat tapi peminat tetap suka

Bermula 10 Julai lalu sekali lagi pelakon Ungku Ismail menggoda peminat dengan lakonan terbarunya. Kali ini menerusi slot Ratu TV9 dengan drama bersiri terbaharu, Cinta Iris.

Drama terbitan Rumah Karya Citra sebanyak  14 episod itu diarahkan oleh Mohd Fazli Yahya dan Erma Fatima selaku penulis skrip.