• Ozlynn Kongkong Johan Raja Lawak?

  Benarkah segala tindak-tanduk dan keputusan yang hendak dibuat oleh Johan Raja Lawak perlu disaring oleh isterinya, Ozlynn Wati terlebih dahulu? Begitulah ‘cakap-cakap’ yang kedengaran di belakang tabir industri hiburan sehingga ada yang mendakwa, Johan dikongkong isteri. Pertemuan Mangga Online dengan Ozlynn Wati...

  April 22, 2015
 • Aiman tak tonton lakonan Fathia-Keith Foo

  Pelakon Aiman Hakim Ridza tidak mahu menonton lakonan kekasihnya Fathia Latiff dan Keith Foo. Dia sengaja mengelak diri kerana tidak mahu menyakiti diri sendiri bila menonton lakonan mesra Fathia dan pelakon lelaki dalam drama lakonan mereka. Fathia dan Keith Foo antara pasangan...

  April 21, 2015
 • Y Sebuah Muzikal teater untuk remaja

  Istana Budaya akan mementaskan teater muzikal khusus untuk golongan muda, Y Sebuah Muzikal pada 22 hingga 30 Ogos ini. Ia dibawakan oleh Gerakan Belia 4B Malaysia dengan bintang utama Aiman Hakim Ridza dan Fathia Latiff. Pementasan tersebut sempena sambutan Jubli Emas Belia...

  April 21, 2015
 • Hafiz dapat platinum dalam sebulan

  Hanya sebulan dipasarkan, album terbaru Hafiz Hamidun I Love Rasulullah sudah dapat anugerah platinum. Album tersebut terjual lebih 10,000 dalam masa sebulan, satu jumlah yang memberangsangkan pada masa sekarang. "Saya hasilkan album ini semasa kesihatan saya kurang baik dan masa pula suntuk,...

  April 20, 2015
Yang Terkini
65
Ozlynn Johan Raja Lawak featured

Ozlynn Kongkong Johan Raja Lawak?

Benarkah segala tindak-tanduk dan keputusan yang hendak dibuat oleh Johan Raja Lawak perlu disaring oleh isterinya, Ozlynn Wati terlebih dahulu?

Begitulah ‘cakap-cakap’ yang kedengaran di belakang tabir industri hiburan sehingga ada yang mendakwa, Johan dikongkong isteri.

372
CABARET

Ashraf bawa Bunga ke Malaysia

Selama lapan tahun pelakon Ashraf Sinclair berhijrah ke Indonesia untuk bersama-sama isteri, Bunga Citra Lestari  dan bekerja di sana.

Kini dia membawa isteri tinggal di Malaysia pula. Namun tempohnya tidak lama, cuma dua bulan sepanjang dia terlibat dalam pementasan teater Cabaret.

624
Fadlan featured

Fadlan Hazim Minta Maaf

Aktor baru yang mulai mencipta nama ini sedar bahawa dirinya masih ada kekurangan dan perlu menimba lebih banyak pengalaman.

Menyedari hakikat inilah maka Fadlan Hazim sedari awal memohon maaf kepada mana-mana pihak terutama para peminat, sekiranya ada yang tidak berpuas hati dengan hasil kerjanya.