• Album baru Siti Nurhaliza laris dalam sehari

  Siapa kata pasaran album di Malaysia semakin layu? Kalau kena cara boleh dapat sambutan hangat. Buktinya album baru Datuk Siti Nurhaliza, Unplugged tak lama berada di rak cakera padat. Ada sesetengah kedai yang dah kehabisan stok dalam masa sehari sahaja. Malah jualan secara...

  July 1, 2015
 • Samsudin Lamin meninggal dunia

  Alfatihah. Penyanyi veteran dan pemuzik lagu-lagu Melayu asli, Samsudin Lamin, 76, meninggal dunia di rumahnya di Kampung Setia Batu, Kundang, Selangor lebih kurang pukul 7.40 pagi tadi kerana jangkitan kuman pada paru-paru.Allahyarham sebelum ini mendapat rawatan di Hospital Sungai Buloh...

  July 1, 2015
 • Adira Selepas Dua Bulan Putus Tunang

  Meskipun dihambat rasa kecewa akibat putus tunang, namun setelah dua bulan kembali solo, Adira Suhaimi akui fasa kesedihan yang dialaminya mulai hilang sedikit demi sedikit. Malah, pengalaman perit itu menyuntik semangat baru untuk Adira fokus kepada kerjaya seni dan kehidupan bersama...

  July 1, 2015
 • Bisnes Baju Aeril Zafrel Laris Macam Pisang Goreng Panas

  Keputusan Aeril Zafrel menceburi perniagaan pakaian ternyata satu langkah yang menguntungkan. Jenama WA.Clothing milik aktor itu bersama isterinya, aktres Wawa Zainal mendapat sambutan yang cukup menggalakkan terutamanya menjelang Aidilfitri ini. “Alhamdulillah… Sambutan yang dierima begitu luar biasa yang mana jualan kami meningkat...

  June 30, 2015
Yang Terkini
477
Adira featured new

Adira Selepas Dua Bulan Putus Tunang

Meskipun dihambat rasa kecewa akibat putus tunang, namun setelah dua bulan kembali solo, Adira Suhaimi akui fasa kesedihan yang dialaminya mulai hilang sedikit demi sedikit.

Malah, pengalaman perit itu menyuntik semangat baru untuk Adira fokus kepada kerjaya seni dan kehidupan bersama keluarganya.

313
Mega 2015 featured

Kumpulan Mega 2015 Bakal Tercatat Dalam Malaysia Book of Records

Setelah 14 tahun membawa haluan masing-masing, kini anggota kumpulan Mega bersatu kembali dan akan membuat kemunculan semula dengan nama baru iaitu Mega 2015.

Bahkan, kumpulan Mega 2015 juga bakal mencatat rekod dalam The Malaysia Book of Records menerusi salah satu aktiviti yang akan diadakan sempena kemunculan semula kumpulan rock yang popular sekitar tahun 90-an ini.

432
jozima

Johan puasa, raya di perantauan

Pelakon Johan As’ari kini sedang mendalami ilmu agama di New Delhi, India sejak 17 Jun lalu. Dia berpuasa sepenuhnya dan akan menyambut Hari Raya Aidilfitri sendirian di sana.

Johan sedia korbankan segala-galanya kerana mahu meneruskan pengajian agama yang tertangguh kerana dia sibuk berlakon. Johan akan berada di sana selama empat bulan.