• Sarah Hilderbrand tak putus asa

  Pendatang baru Sarah Hilderbrand tidak putus asa walaupun usahanya menempatkan diri dalam bidang seni lambat berhasil. Selepas menjuarai pertandingan pencarian bakat baru anjuran sebuah akhbar dua tahun lalu, tahun ini baru dia dapat peluang. Selepas menjuarai pertandingan itu, bagaikan ada sinar apabila...

  April 26, 2015
 • Janda pilihan pelakon kacak?

  Benarkah apa yang Cik Tina dengar ni? Pelakon popular yang sorang ni sedang menyemai cinta dengan seorang wanita berstatus ibu tunggal. Tak kisahlah apa status sekali pun kalau sama-sama suka apa salahnya, si pelakon dah lama tak dengar kisah cintanya dan...

  April 26, 2015
 • Tiada syarat Ummi Nazeera kembali aktif berlakon

  Semasa menyambung pengajian di luar negara, pelakon Ummi Nazeera terus stop berlakon. Bila pulang selepas tamat pengajian pun dia tak bersedia untuk kembali berlakon. Apatah lagi dia balik dengan imej baru, berjilbab. Dia juga mahu fokus kepada perniagaan keluarga. Apa guna...

  April 25, 2015
 • Fazura Tidak Suka Dikaitkan Dengan Orang Yang Berpunya

  Bintang jelita, Fazura menyedari hakikat bahawa selagi dia belum berkahwin, maka dia tidak dapat mengelak daripada dikaitkan dengan lelaki tertentu. Namun, pelakon yang kini mengorak langkah dalam bidang seni suara ini tidak berkenan jika dirinya dikaitkan dengan lelaki yang sudah dimiliki...

  April 25, 2015
Yang Terkini
36
gosssip-slide

Janda pilihan pelakon kacak?

Benarkah apa yang Cik Tina dengar ni? Pelakon popular yang sorang ni sedang menyemai cinta dengan seorang wanita berstatus ibu tunggal.

Tak kisahlah apa status sekali pun kalau sama-sama suka apa salahnya, si pelakon dah lama tak dengar kisah cintanya dan si wanita pula sudah lama solo, jadi mereka boleh sahaja membina kebahagiaan semula.

133
ummi-naz-1

Tiada syarat Ummi Nazeera kembali aktif berlakon

Semasa menyambung pengajian di luar negara, pelakon Ummi Nazeera terus stop berlakon. Bila pulang selepas tamat pengajian pun dia tak bersedia untuk kembali berlakon.

Apatah lagi dia balik dengan imej baru, berjilbab. Dia juga mahu fokus kepada perniagaan keluarga. Apa guna pulang dengan ilmu kalau tak turunkan untuk memajukan perniagaan keluarga.

130
PREVIU FILEM ABAG LEJEN

Usia buat Farid jadi pemilih watak

Sudah 12 tahun pelakon tinggi lampai dan kacak Farid Kamil aktif berlakon filem. Bermula tahun 2003 dengan peranan kecil, kini dia antara nama hero yang menjadi pilihan.

Tapi akhir-akhir ini nampaknya dia dah perlahan sikit. Tahun lalu ada empat filem sahaja dan tahun ini pun bakal muncul dengan sebuah filem, Abang Lejen. Adakah tawaran semakin berkurangan sebab banyak hero baru muncul?

153
living legend

Indah Ruhaila belum mahu kahwin

Sebelum menyertai program Akademi Fantasia 2013, Indah Ruhaila sudah bertunang. Tapi sehingga ke hari ini senyap aja. Belum dengar pasal perancangan pernikahan.

Apa statusnya sekarang? Kata Indah dia mahu fukus kepada kerjaya dahulu sebelum buat langkah seterusnya dalam hal peribadi itu.

582
Rozita Che Wan anak featured

Anak Che Ta ‘Pasang’ Pengurus

Dalam usia semuda, lima bulan, Aaisyah Dhia Rana Mohd. Zain rupa-rupanya sudah ‘pasang’ pengurus.

Bayi ‘terlajak cantik’ milik pasangan popular, Rozita Che Wan (Che Ta) dan Zain Saidin ini sudahpun mempunyai pelbagai ‘job’ sehingga perlu dikelolakan oleh seorang pengurus.