• Erra Fazira Bercerita Tentang Kekasih Baru

  Akhir-akhir ini, nama Erra Fazira kembali menjadi sebutan ramai apabila dia dikatakan sedang hangat bercinta dengan seseorang. Apakah percintaan ini menandakan Erra bakal melangkah ke jenjang pelamin dan siapakah jejaka yang berjaya mencuri hati bintang jelita ini? “Bohonglah jika Erra tiada naluri...

  June 3, 2015
 • IB teliti terima projek pementasan antarabangsa

  Istana Budaya berhati-hati dengan proposal penerbit yang mahu membawa masuk pementasan antarabangsa. Ia berkaitan banyak pementasan yang dibatalkan kerana masalah tertentu pihak penerbit. Ketua Pengarah Istana Budaya, Datuk Juhari Shaarani berkata, pembatalan pada saat-saat akhir membuatkan pihaknya payah membuat pementasan gantian. "Ada juga...

  June 2, 2015
 • Nelydia tak kisah kahwin muda

  Belumlah lagi ada perancangan untuk tamatkan zaman bujang, Namun pelakon cantik Nelydia Senrose tidak kisah sekiranya jodoh datang awal. Apatah lagi hatinya kini sudah dimiliki pelakon Qi Razali dan mereka juga sudah membuat pengakuan pasal hati dan perasaan. Nelydia baru 21 tahun...

  June 1, 2015
 • Percaturan Azrel berhenti kerja berbaloi

  Setahun lalu pelakon baru, Azrel Ismail mengambil keputusan nekad berhenti kerja untuk tumpu lakonan. Dia terpaksa mengambil keputusan itu kerana tawaran berlakon watak utama drama bersiri Fajar Di Bukhara. "Kalau tak berhenti kerja tentu saya tak dapat terima tawaran itu kerana penggambarannya...

  May 30, 2015
Yang Terkini
264
NELLY

Nelydia tak kisah kahwin muda

Belumlah lagi ada perancangan untuk tamatkan zaman bujang, Namun pelakon cantik Nelydia Senrose tidak kisah sekiranya jodoh datang awal.

Apatah lagi hatinya kini sudah dimiliki pelakon Qi Razali dan mereka juga sudah membuat pengakuan pasal hati dan perasaan.

208
IMG_201505288508

Penerbit Bravo 5 tak harap kutipan pawagam semata

Filem ketenteraan Bravo 5 yang menelan bajet produksi RM4 juta akan ditayangkan kepada umum mulai 10 September depan di pawagam seluruh negara.

Penerbitnya dari Karya Prima Production, Nik Norashikin Nik Abdul Majid akui filem kenegaraan macam itu kurang mendapat sambutan, tapi dia hasilkannya kerana mahu menyumbang sesuatu kepada negara.

199
IMG_2015052711239

Artis ternama pada pelancaran Menara Felcra

HUJUNG minggu warga kota tidak hanya terperap di rumah. Justeru, bandaraya Kuala Lumpur dan persembahan hiburan berkonsep percuma tidak pernah terpisah.

Pelbagai jenis hiburan penuh mesej diterbitkan bagi menghiburkan warga kota terutamanya setiap kali menjelang hujung minggu, sebagai hiburan santapan jiwa.  

Mini Konsert FELCRA adalah hidangan khusus untuk warga kota, pada hujung minggu ini dengan kemunculan ramai artis-artis popular dan ternama dalam negara.