• Sarah utamakan Shuib dan keluarga

  Penyanyi Siti Sarah Raissuddin kini sedang hamil anak ketiga hasil perkongsian hidup dengan pelawak Shuib Sepahtu. Maka projek rakaman single baru terpaksa ditangguh lagi sehingga dia selamat melahirkan anak. "Muzik sudah siap sebenarnya tapi saya yang belum berkesempatan memasukkan vokal untuk lagu...

  May 26, 2015
 • Azharina tak sempat cari teman

  Lima tahun penyanyi Azharina sepi tanpa lagu baru. Bukan berhenti sebaliknya dia terlalu sibuk. Empat syarikat pelbagai cabang yang diusahakannya membuatkan dia tiada masa untuk rakam lagu. "Saya sibuk dengan kerja belakang tabir, ulang alik Sabah dan Kuala Lumpur dan kadang-kadang ke...

  May 25, 2015
 • Trauma Kisah Lalu, Syahrini Rahsia Identiti Kekasih

  Penyanyi popular Indonesia, Syahrini akui sudah mempunyai teman lelaki istimewa namun dia belum bersedia untuk mendedahkan identiti jejaka tersebut kepada khalayak umum. Dalam pertemuan eksklusif bersama Mangga Online, bintang yang tersenarai dalam golongan artis terkaya di negara seberang ini mengakui pengalaman...

  May 25, 2015
 • Baby Shima pilih pengurus

  Penyanyi Baby Shima memilih pengurus sendiri, Andy sebagai bakal suaminya. Pasangan itu akan bernikah pada 7 Jun ini di rumah keluarga Shima di Johor Bahru, Johor. Bila masa mereka bercinta ya. Tak dengar gosip tiba-tiba undang ke majlis kahwin. Tahniahlah ManggaOnline ucapkan kepada...

  May 23, 2015
Yang Terkini
388
Syahrini featured

Trauma Kisah Lalu, Syahrini Rahsia Identiti Kekasih

Penyanyi popular Indonesia, Syahrini akui sudah mempunyai teman lelaki istimewa namun dia belum bersedia untuk mendedahkan identiti jejaka tersebut kepada khalayak umum.

Dalam pertemuan eksklusif bersama Mangga Online, bintang yang tersenarai dalam golongan artis terkaya di negara seberang ini mengakui pengalaman lalu menyebabkan dia trauma untuk memperkenalkan siapa kekasihnya itu.

720
Dayana Roza featured new

Dayana Roza Selepas Putus Cinta Dengan Pemain Bola Sepak

Sebelum ini, kisah cinta di antara Dayana Roza dengan seorang pemain bola sepak, bukan lagi rahsia. Malah, heroin popular drama, Asam Pedas Untuk Dia ini pernah mengakui yang hubungan ini benar-benar serius sehingga menganggap ia adalah percintaannya yang terakhir.

Namun, belum sempat hubungan ini melangkah ke gerbang perkahwinan, pasangan ini dikatakan sudah membawa haluan masing-masing.

864
Rozita Che Wan featured

Che Ta Tegur Wanita Yang Abaikan Kecantikan

“Tidak susah hendak menjaga kecantikan…” Demikian kata Rozita Che Wan (Che Ta) yang sangat sinonim dengan elemen kecantikan, baik dari segi raut wajah, tubuh yang langsing serta penampilan yang cukup menarik.

Malah, Che Ta kini sudah dilantik menjadi duta atau jurucakap kepada enam buah produk yang secara tidak langsung, melayakkan dia untuk dijadikan ikon kepada wanita yang kekal cantik meskipun usianya sudah memasuki 42 tahun.