• Penerbit Bravo 5 tak harap kutipan pawagam semata

  Filem ketenteraan Bravo 5 yang menelan bajet produksi RM4 juta akan ditayangkan kepada umum mulai 10 September depan di pawagam seluruh negara. Penerbitnya dari Karya Prima Production, Nik Norashikin Nik Abdul Majid akui filem kenegaraan macam itu kurang mendapat sambutan, tapi...

  May 28, 2015
 • Mawi Cemas Nak Ke Palestin

  Beberapa hari lagi, Mawi akan berkembara selama lapan hari ke bumi Palestin. Misinya ke situ adalah untuk merakamkan dokumentari mengenai beberapa sejarah penting Islam. Meskipun mengakui merasa agak cemas dengan keadaan yang tidak menentu di sana namun Mawi tetap menaruh keyakinan dengan...

  May 28, 2015
 • Komen motivator tu tak patut...Amy Search

  Tiba tiba sahaja seorang yang menggelarkan dirinya sebagai motivator buat statement menghina kumpulan legenda Search. Kumpulan rock itu digelar sebagai hantu yang merosakkan golongan belia bila mereka muncul dalam majlis melibatkan belia pada 24 Mei lalu. Penyanyi Search, Amy tidak melenting dengan...

  May 27, 2015
 • Artis ternama pada pelancaran Menara Felcra

  HUJUNG minggu warga kota tidak hanya terperap di rumah. Justeru, bandaraya Kuala Lumpur dan persembahan hiburan berkonsep percuma tidak pernah terpisah. Pelbagai jenis hiburan penuh mesej diterbitkan bagi menghiburkan warga kota terutamanya setiap kali menjelang hujung minggu, sebagai hiburan santapan...

  May 27, 2015
Yang Terkini
60
IMG_201505288508

Penerbit Bravo 5 tak harap kutipan pawagam semata

Filem ketenteraan Bravo 5 yang menelan bajet produksi RM4 juta akan ditayangkan kepada umum mulai 10 September depan di pawagam seluruh negara.

Penerbitnya dari Karya Prima Production, Nik Norashikin Nik Abdul Majid akui filem kenegaraan macam itu kurang mendapat sambutan, tapi dia hasilkannya kerana mahu menyumbang sesuatu kepada negara.

125
IMG_2015052711239

Artis ternama pada pelancaran Menara Felcra

HUJUNG minggu warga kota tidak hanya terperap di rumah. Justeru, bandaraya Kuala Lumpur dan persembahan hiburan berkonsep percuma tidak pernah terpisah.

Pelbagai jenis hiburan penuh mesej diterbitkan bagi menghiburkan warga kota terutamanya setiap kali menjelang hujung minggu, sebagai hiburan santapan jiwa.  

Mini Konsert FELCRA adalah hidangan khusus untuk warga kota, pada hujung minggu ini dengan kemunculan ramai artis-artis popular dan ternama dalam negara. 

887
Syahrini featured

Trauma Kisah Lalu, Syahrini Rahsia Identiti Kekasih

Penyanyi popular Indonesia, Syahrini akui sudah mempunyai teman lelaki istimewa namun dia belum bersedia untuk mendedahkan identiti jejaka tersebut kepada khalayak umum.

Dalam pertemuan eksklusif bersama Mangga Online, bintang yang tersenarai dalam golongan artis terkaya di negara seberang ini mengakui pengalaman lalu menyebabkan dia trauma untuk memperkenalkan siapa kekasihnya itu.