• Hafiz dapat platinum dalam sebulan

  Hanya sebulan dipasarkan, album terbaru Hafiz Hamidun I Love Rasulullah sudah dapat anugerah platinum. Album tersebut terjual lebih 10,000 dalam masa sebulan, satu jumlah yang memberangsangkan pada masa sekarang. "Saya hasilkan album ini semasa kesihatan saya kurang baik dan masa pula suntuk,...

  April 20, 2015
 • Ashraf bawa Bunga ke Malaysia

  Selama lapan tahun pelakon Ashraf Sinclair berhijrah ke Indonesia untuk bersama-sama isteri, Bunga Citra Lestari  dan bekerja di sana. Kini dia membawa isteri tinggal di Malaysia pula. Namun tempohnya tidak lama, cuma dua bulan sepanjang dia terlibat dalam pementasan teater Cabaret. Cabaret...

  April 20, 2015
 • Taufik Batisah nak pindah Malaysia

  Penyanyi Singapura, Taufik Batisah dah berkira-kira mahu tinggal lebih lama di Malaysia untuk fokus kerjaya. Penyanyi itu mula memikirkannya bila kerap ulang alik memenuhi undangan di sini. Sementelah kini lagu #awakkatmane sedang hot. "Bila masa tu belum tahu lagi. Isteri saya tak...

  April 17, 2015
 • Peminat doakan Hanez Suraya

  Pelakon Hanez Suraya sekarang ni berada di Tanah Suci Mekah dan Madinah untuk mengerjakan umrah. Umrah tersebut sebagai kota janji suami, Romie Razin Adilha yang mahu membawanya ke sana sebagai salah satu destinasi bulan madu. Hanez ada memuatnaik gambarnya bertudung dalam laman...

  April 17, 2015
Yang Terkini
280
CABARET

Ashraf bawa Bunga ke Malaysia

Selama lapan tahun pelakon Ashraf Sinclair berhijrah ke Indonesia untuk bersama-sama isteri, Bunga Citra Lestari  dan bekerja di sana.

Kini dia membawa isteri tinggal di Malaysia pula. Namun tempohnya tidak lama, cuma dua bulan sepanjang dia terlibat dalam pementasan teater Cabaret.

587
Fadlan featured

Fadlan Hazim Minta Maaf

Aktor baru yang mulai mencipta nama ini sedar bahawa dirinya masih ada kekurangan dan perlu menimba lebih banyak pengalaman.

Menyedari hakikat inilah maka Fadlan Hazim sedari awal memohon maaf kepada mana-mana pihak terutama para peminat, sekiranya ada yang tidak berpuas hati dengan hasil kerjanya.

1011
gossip artisbanjir

Aktres Mabuk Dihalau Dari Lokasi Penggambaran

Dah naik meluat Cik Tina nak bercerita fasal aktres sorang ini. Lepas satu, satu, timbul cerita tak senonoh tentangnya. 

Paling baru yang sampai ke telinga Cik Tina ialah kisah aktres ni datang ke lokasi penggambaran dengan keadaan terhuyung-hayang serta diiringi bau arak yang sangat kuat. 

893
PREVIU FILEM ABAG LEJEN

Farid terkilan Diana berfoto seksi

Semasa isu pelakon Diana Danielle berfoto seksi sehingga menampakkan coli dan sebahagian buah dada, suaminya Farid Kamil berdiam diri.

Sebab itu setelah beberapa lama berlalu, kemunculan dia dalam majlis filem Abang Lejen baru-baru ini membuatkan isu itu timbul kembali. Media mahu mendengar penjelasan Farid sendiri.