• Roslan Shah murah rezeki Ramadan

  Ketika ini pelakon dan pengacara Roslan Shah berulang alik antara Kuala Lumpur dan Singapura kerana tidak mahu terlepas menjengok ibu yang kurang sihat. Ada kalanya dia terpaksa menolak tawaran apabila bertembung dengan jadual dia membawa ibunya berjumpa doktor. Roslan tak kisah...

  July 7, 2015
 • Cinta Terbaru Elfira Loy

  Tujuh hari seminggu, fikiran Elfira Loy sentiasa berlegar-legar kepadanya. Pendek kata, kini seluruh jiwa dan raga aktres comel berkening lebat ini diberikan kepada cinta terbarunya. Pasti ramai yang tertanya-tanya, siapa pula cinta terbaru Elfira? Maklumlah, dia sebelum ini berkawan baik dengan aktor dari...

  July 7, 2015
 • Awie pecahkan iPhone Rozana kerana gambar perempuan

  Mahkamah Majistret Ampang hari ini diberitahu penyanyi Awie memecahkan iPhone isteri dengan membalingnya ke dinding. Rozana Misbun, 37, seterusnya berkata Awie bertindak sedemikian apabila dia menunjukkan gambar penyanyi itu bersama seorang perempuan menggunakan telefon tersebut. Rozana Misbun Rozana berkata...

  July 6, 2015
 • Fattah Amin Lebih Seronok Melawak

  Siapa sangka, di sebalik watak romantis yang sering dibawakan dalam drama-drama lakonannya, rupa-rupanya Fattah Amin seorang yang kelakar. Malah, aktor popular ini mengakui yang dia lebih selesa mendukung watak komedi berbanding watak serius. “Jika diberi pilihan sama ada hendak melakonkan watak serius...

  July 6, 2015
Yang Terkini
54
lan-1

Roslan Shah murah rezeki Ramadan

Ketika ini pelakon dan pengacara Roslan Shah berulang alik antara Kuala Lumpur dan Singapura kerana tidak mahu terlepas menjengok ibu yang kurang sihat.

Ada kalanya dia terpaksa menolak tawaran apabila bertembung dengan jadual dia membawa ibunya berjumpa doktor. Roslan tak kisah kerana kebajikan ibu diutamakannya kini.

146
P RAMLEE MUSICAL

Watak Saloma bawa tuah Nadia Aqilah

Sejak awal pementasan P. Ramlee The Musical, pelakon Nadia Aqilah sudah melibatkan diri bermula sebagai ensemble sehingga diberi kepercayaan bawa watak penting, Saloma.

Ternyata pemilihannya pada pementasan musim lalu di Istana Budaya membuahkan hasil apabila dia menang pelakon pembantu wanita terbaik dalam Boh Cameronian Arts Awards for Musical Theatre awal tahun ini.

65
P RAMLEE MUSICAL

Muzikal P. Ramlee jelajah pula

Setelah sekian lama merancang akhirnya hasrat Puan Seri Tiara Jacquelina untuk mementaskan Muzikal P. Ramlee secara jelajah di luar Kuala Lumpur terlaksana.

P. Ramlee The Musical Tour “Dari Penang Ke Singapura” terbitan Enfiniti Vision Media itu akan ikut perjalanan legenda itu sendiri iaitu dari Pulau Pinang ke Singapura. Tour bermula 28 Ogos hingga 13 September.

video
559
iman-1

Iman Farrar popular di Australia

Anak Malaysia yang kini bermastautin di Sydney, Australia, Iman Farrar kini popular di negara kanggaru itu. Dia kerap diundang mengadakan persembahan bersama kumpulan nasyidnya.

Iman bersama kumpulannya The Malay Chanting Group sering mendapat undangan mengadakan persembahan yang bukan hanya dihadiri masyarakat Malaysia, malah kelumpuk Islam lainnya.