• Cinta Terbaru Elfira Loy

  Tujuh hari seminggu, fikiran Elfira Loy sentiasa berlegar-legar kepadanya. Pendek kata, kini seluruh jiwa dan raga aktres comel berkening lebat ini diberikan kepada cinta terbarunya. Pasti ramai yang tertanya-tanya, siapa pula cinta terbaru Elfira? Maklumlah, dia sebelum ini berkawan baik dengan aktor dari...

  July 7, 2015
 • Awie pecahkan iPhone Rozana kerana gambar perempuan

  Mahkamah Majistret Ampang hari ini diberitahu penyanyi Awie memecahkan iPhone isteri dengan membalingnya ke dinding. Rozana Misbun, 37, seterusnya berkata Awie bertindak sedemikian apabila dia menunjukkan gambar penyanyi itu bersama seorang perempuan menggunakan telefon tersebut. Rozana Misbun Rozana berkata...

  July 6, 2015
 • Fattah Amin Lebih Seronok Melawak

  Siapa sangka, di sebalik watak romantis yang sering dibawakan dalam drama-drama lakonannya, rupa-rupanya Fattah Amin seorang yang kelakar. Malah, aktor popular ini mengakui yang dia lebih selesa mendukung watak komedi berbanding watak serius. “Jika diberi pilihan sama ada hendak melakonkan watak serius...

  July 6, 2015
 • Watak Saloma bawa tuah Nadia Aqilah

  Sejak awal pementasan P. Ramlee The Musical, pelakon Nadia Aqilah sudah melibatkan diri bermula sebagai ensemble sehingga diberi kepercayaan bawa watak penting, Saloma. Ternyata pemilihannya pada pementasan musim lalu di Istana Budaya membuahkan hasil apabila dia menang pelakon pembantu wanita terbaik...

  July 6, 2015
Yang Terkini
99
P RAMLEE MUSICAL

Watak Saloma bawa tuah Nadia Aqilah

Sejak awal pementasan P. Ramlee The Musical, pelakon Nadia Aqilah sudah melibatkan diri bermula sebagai ensemble sehingga diberi kepercayaan bawa watak penting, Saloma.

Ternyata pemilihannya pada pementasan musim lalu di Istana Budaya membuahkan hasil apabila dia menang pelakon pembantu wanita terbaik dalam Boh Cameronian Arts Awards for Musical Theatre awal tahun ini.

62
P RAMLEE MUSICAL

Muzikal P. Ramlee jelajah pula

Setelah sekian lama merancang akhirnya hasrat Puan Seri Tiara Jacquelina untuk mementaskan Muzikal P. Ramlee secara jelajah di luar Kuala Lumpur terlaksana.

P. Ramlee The Musical Tour “Dari Penang Ke Singapura” terbitan Enfiniti Vision Media itu akan ikut perjalanan legenda itu sendiri iaitu dari Pulau Pinang ke Singapura. Tour bermula 28 Ogos hingga 13 September.

video
538
iman-1

Iman Farrar popular di Australia

Anak Malaysia yang kini bermastautin di Sydney, Australia, Iman Farrar kini popular di negara kanggaru itu. Dia kerap diundang mengadakan persembahan bersama kumpulan nasyidnya.

Iman bersama kumpulannya The Malay Chanting Group sering mendapat undangan mengadakan persembahan yang bukan hanya dihadiri masyarakat Malaysia, malah kelumpuk Islam lainnya.

1189
Shukri Yahaya featured

Isu Lakonan Terlebih Mesra, Shukri Yahaya Mohon Maaf

Drama bersiri, Dia Isteri Luar Biasa (DILB) bukan sahaja melonjakkan lagi nama Shukri Yahaya, malah ia turut menyeret aktor ini ke dalam perdebatan sesetengah pihak yang berpendapat lakonannya bersama Fathia Latiff terlebih mesra sehingga dikatakan mampu merosakkan akidah terutamanya di kalangan penonton kanak-kanak.

Ekoran rasa tidak puas hati sesetengah pihak itu, Shukri memohon maaf dan menegaskan bahawa lakonan sebegitu bukan sengaja dibuat-buat untuk mengundang sebarang kontroversi.