• Hafiz perlahankan aktiviti

  Penyanyi Hafiz Suip mahu memperlahankan aktiviti nyanyian tahun ini. Bukan mahu berundur, sebaliknya dia mahu beri tumpuan kepada usaha pembikinan album terbaharu. Dia tidak mahu proses pembikinan album baru terganggu kalau dia aktif sangat sebelum tahun-tahun sebelum ini. Semestinya dia mahu...

  May 3, 2015
 • Juliana Evans teliti pilih lelaki

  Pelakon Juliana Evans mengaku hatinya kini kosong tanpa kehadiran mana-mana lelaki. Adakah dia kini jadi seorang pemilih? Kata Jue, dia mahu fokus kepada kerjaya dahulu. Selepas itu barulah boleh fikir pasal cinta. Ada juga dikaitkan dia dengan SonaOne, namun mereka hanya...

  May 2, 2015
 • Qi Razali Tak Boleh Lama Sangat Tunggu Nelydia

  Aktor dan hos program-program TV berbentuk travelogue, Qi Razali sedar bahawa dia perlu memberi masa untuk Nelydia Senrose memantapkan kerjaya seninya sebelum melamar aktres itu menjadi suri hidupnya. Bagaimanapun Qi mengakui yang dia tidak boleh memberi tempoh yang terlalu lama untuk...

  May 1, 2015
 • Sari Yanti luang hujung minggu untuk anak

  Pelakon Sari Yanti tetap utamakan anak dan sanggup menolak tawaran berlakon yang memerlukannya berjauhan dengan anak pada hujung minggu. Dia dah peruntukkan setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad untuk bersama-sama anaknya sebab abak-anaknya tinggal bersama bapa mereka. "Mereka faham dan tahu saya...

  May 1, 2015
Yang Terkini
92
Hafiz & Adira

Hafiz perlahankan aktiviti

Penyanyi Hafiz Suip mahu memperlahankan aktiviti nyanyian tahun ini. Bukan mahu berundur, sebaliknya dia mahu beri tumpuan kepada usaha pembikinan album terbaharu.

Dia tidak mahu proses pembikinan album baru terganggu kalau dia aktif sangat sebelum tahun-tahun sebelum ini. Semestinya dia mahu hasilkan yang terbaik.

181
JULIANA EVANS

Juliana Evans teliti pilih lelaki

Pelakon Juliana Evans mengaku hatinya kini kosong tanpa kehadiran mana-mana lelaki. Adakah dia kini jadi seorang pemilih?

Kata Jue, dia mahu fokus kepada kerjaya dahulu. Selepas itu barulah boleh fikir pasal cinta. Ada juga dikaitkan dia dengan SonaOne, namun mereka hanya bersahabat biasa.

502
Julie Dahlan

Julie Dahlan Meninggal Dunia

Produser filem dan pelakon popular tahun 90-an, Julie Dahlan menghembuskan nafas yang terakhir sekitar jam 7.30 malam tadi di Hospital Ampang, Selangor.

Bintang kelahiran Batu Pahat, Johor ini meninggal dunia dalam usia 62 tahun akibat penyakit buah pinggang.

971
HATI PEREMPUAN

Mia Ahmad tolak adegan peluk

Pelakon baharu, Mia Ahmad sudah bertudung sebelum namanya popular. Selepas tertudung tawaran masih ada walaupun dia meletakkan batasan dalam membawa watak yang diserahkan kepadanya.

Mia terang-terangan meletakkan syarat untuk tidak terlibat dalam babak berpelukan dengan lelaki. Dia tidak mahu mengundang sensitiviti masayarakat terhadap penampilannya yang bertudung.

730
erra-ttp-1

“Saya tak keluar dating”-Erra Fazira

Selebriti popular Erra Fazira sudah lama membuat pengakuan bahawa hatinya kini sudah dimiliki dan sedang mengenali seseorang lelaki.

Namun sehingga ke saat ini dia belum bersedia mendedahkan siapakah lelaki yang sedang bermain dalam hatinya. Dia bersedia bercerita pasalnya tapi tidak mahu mendedahkan gerangan orangnya.

222
Minggu Setiausaha

Show tiga diva naik taraf

Pada 9 April lalu, Ziana Zain, Noryn Aziz dan Ning Baizura menjayakan persembahan sempena Minggu Setiausaha di sebuah hotel di Kuala Lumpur.

Mereka asalnya dijadualkan mengadakan persembahan serupa di Persada Johor Bahru, Johor pada 25 April lalu, namun ia ditangguh oleh penganjur, Switch On Entertainment ke 15 Mei ini.